U JUGI SU "SVE ŽENE BILE NJEGOVE", A DŽEPOVI PUNI PARA: Malo ko zna da je SPAVAO NA KLUPI, prošlost je isplivala
Foto: prentscreen/youtube/Jugodisk Beograd

niko nije očekivao

U JUGI SU "SVE ŽENE BILE NJEGOVE", A DŽEPOVI PUNI PARA: Malo ko zna da je SPAVAO NA KLUPI, prošlost je isplivala

Njegov put nije bio nimalo lak

Objavljeno: 10:41h

Hasan Dudić prisetio se svog dolaska u Beograd i otkrio da je u početku spavao na klupi i smrzavao se, kao i da je spavao u ulazu zgrade jer nije imao novca.

Hasan je iz rodnog grada došao u prestonicu, a kako kaže, njegov put nije bio nimalo lak.

- Bio sam tako blizu, a tako daleko, Beograd i Šabac bili su udaljeni dva sata putovanja autobusom. Imao sam već dve godine staža i orkestar iz hotela „Mtropol“ je svirao tada u Banji Koviljači, tu sam ih upoznao, spakovao sam svoje odelo, par košulja i torbicu i došao kod njih u Beograd. Lepo su me dočekali i svi su rekli „Ovo je onaj mali, Šabanov brat“. Sviralo je devet muzičara, pevao je Toma Zdravković, Kvaka, Šemsa i ja kao atrakcija -prisetio se pevač koji kaže da u Beogradu nije imao gde da spava, te da se snalazio.

1 / 6 Foto: Kurir TV

- Pevao sam toliko bila je prava ludnica, ali kada je došao fajront u kafani, nisam imao gde da spavam. Hotel nije hteo da me primi, nisam imao ličnu kartu, bio sam maloletan. Onda su me jedan momak iz obezbeđenja i njegova žena primili na dva, ti dana. Posle toga su mi dali da spavam na Adi Ciganliji u bungalovima, bio je oktobar mesec i bilo je jako hladno. Tada sam se razboleo i morao sam kući u Šabac da odem, posle par dana sam se vratio i nastavio da pevam u restoranu „Kovač“ – priznao je Hasan i otkrio da je nakon toga brzo našao smeštaj.

Bilo je teško
Bilo je teškofoto: Ana Paunković

- Nakon toga sam upoznao jednog čoveka koji me je odveo u hotel, tu su mi dali sobu, imao sam sve, čak i televiziju, prali su mi košulje. Taj čovek mi je rekao da ću sa tog mesta napraviti karijeru i sve je počelo iz tog hotela gde sam pevao. Bilo je dana i kada sam spavao na klupama, sećam se da sam pevao u jednoj kafani gde su u pola tri najavili fajront, a ja sam ostajao dok poslednji gosti ne odu. Oko pola četiri ujutru krenem niz Balkansku ulicu i vidim jedna otviorena vrata, uđem u zgradu, stanem uz zid i stojeći spavam. Napolju hladno, a ja samo u odelu, gledao sam na sat kada će pola pet da dođe autobus za Šabac, crkavao sam od zime, kada uđem u autobus i kada čovek pusti grejanje, ja odmah zaspim - zaključio je Dudić.

Bonus video:

04:12

KAKO JE KRENULO ZA NARODNU MUZIKU NEMA NADE! Hasan Dudić kritikovao mlađe kolege, evo šta im NAJVIŠE zamera: TO JE STRAŠNO!

(Espreso / Grand / Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.